У фестивалі “Барви життя” перше місце взяли наші краяни

3

В першій декаді грудня в місті Києві проводився фінал фестивалю “Барви життя” серед людей з обмежиним можливостями, яке проводило Міністерство культури України. Всього на заході було представлено 42 колективи з усіх куточків нашої держави.

В номінації “літературна-театральна композиція” перемогу отримали Сторожинецькі театрали Зінаїда Боштега та Павло Калинюк з композицією “Така материнська доля”, присвячена всім Буковинським матерям, які не дочекались своїх дітей з зони АТО в Донецькій та Луганській області, зокрема матері кіборга Володимира Бузенка.

2

“Щорічно традиційно в РБНК відбувається районний конкурс-огляд “На крилах надій” для людей з обмеженими фізичними можливостями. – розповідає провідний методист РБНК Тетяна Кокошина. – Конкурс проводиться за різними жанрами – театральний, танцювальний, образотворче та декоративно-прикладне мистецтво, вокальний, літературна творчість.

"Барви життя"

Переможці районного конкурсу Зінаїда Боштега та Павло Калинюк приймали участь у обласному огляді, де також посіли перше місце і були запрошені на заключний конкурс в Києві, де також посіли перше призове місце в театрально-хореографічному жанрі.

Працівники РБНК завжди підтримують та допомагають їм у підготовці до цього конкурсу. Я допомагаю готувати хореографію та театральний жанр, а вокалістів готував Леонід Булавін. Два роки тому учасники цього конкурсу з Сторожинецького району також посіли перше місце з уривком з вистави “Кайдашева сім’я”. Наші учасники достойно себе представили і отримали гарні відгуки.”

Учасники фестивалю від нашого району виражають подяку в.о. директора РБНК Тетяні Кокошиній за розуміння і допомогу в постановці літературно-театрального номеру, міському голові Сторожинця Миколі Карлійчуку, депутату Сторожинецької міської ради Роману Чоботарю, голові Чернівецької обласної організації “Союз організацій інвалідів України” Миколі Рошко за моральну та фінансову підтримку та голові Сторожинецької районної організації СОІУ Олександру Хавронюку.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ