Новорічне свято в Банилово-Підгірнівській гімназії

Новорічне свято

Ось і прийшли довгоочікувані зимові свята. Новий рік – найчарівніше і найулюбленіше свято всіх дітей і дорослих . Діти вірять , що в цей день відбуваються дива, здійснюються найсміливіші мрії і найзаповітніші побажання.

2

Новорічна казка, підготовлена бібліотекарями, завітала до учнів Банилово-Підгірнівської гімназії.

Усі присутні поринули у дійство з добрим фіналом, представлене працівниками бібліотеки та учнями гімназії, а гості мали можливість спостерігати феєричне шоу з казковими перетвореннями, жартами, сміхом і піснями.

3

Діти в новорічних костюмах ввійшли до святкового актового залу під веселий музичний супровід. Сміх, подарунки і гарний настрій були гарантовані кожному. Особливим моментом для дітей був вихід Баби Яги, яка спочатку вкрала Діда Мороза та Новий рік, а потім привітала всіх присутніх, створивши веселу радісну атмосферу.

4

Яких тільки хитрих загадок та каверзних запитань не задавала дітлахам Баба-Яга, проте жодного разу підказувати відповідь не довелося. А з яким завзяттям всі присутні змагалися за перемогу у конкурсах, розповідали віршики, співали пісні!

5

Загальне захоплення викликали сучасний танець”Макарена”, чарівний танець сніжинок, показ мод від юних красунь, веселий танець Баби-Яги, а веселі жарти ведучих додавали святкового настрою. Звичайно, на новорічному святі з’явилися  Снігурочка і Дід Мороз із чарівною торбою подарунків, привітаннями й сюрпризами. Веселим новорічним хороводом за участю всіх казкових героїв закінчилось свято, але казка не закінчується ніколи – вона й далі мандрує світом.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ