До уваги споживачів природного газу!

Чернівцігаз

Сторожинецьке УЕГГ ПАТ «Чернівцігаз» доводить до відома споживачів природного газу, які проживають в м.Сторожинець та селах : Панка, Комарівці, Зруб-Комарівці, Слобода-Комарівці, Давидівка, Нова Жадова, Стара Жадова, Дібрівка, Забагна, Нові Бросківці, Косованка, Глибочок, що будуть проводитись планові ремонтно-профілактичі роботи з повним припиненням газопостачання на ГРС Сторожинець з 9.00 год. 08.06.2015 р. до 17.00 год. 09.06.2015 р.

Подача газу буде проведена по закінченню планових ремонтно – профілактичних робіт після 17-00 год без додаткового попередження.

Також при цьому повідомляємо, що з 9.00 год. 10.06.2015 р. до 17.00 год. 11.06.2015 р. в зв’язку з проведенням планових ремонтно-профілактичних робіт на ГРС Ясени, буде повне припинено газопостачання в селах: Бобівці, В.Кучурів, Заволока, Камяна, Костинці, Михальча, Снячів, Старі Бросківці, Тисовець, Ясени .
Подача газу на дані населені пункти буде проведена по закінченню планових ремонтно- профілактичних робіт після 17-00 год без додаткового попередження.

Просимо всіх абонентів дотримуватись правил по безпечному використанні газу в побуті і нагадуємо основні правила користування газовими приладами:

  • при виявленні запаху газу дзвонити в аварійну службу 104;
  • не залишати ввімкнені газові прилади без нагляду;
  • не перевіряти наявність витоку газу відкритим вогнем;
  • не дозволяти користуватись газом дітям та по стороннім особам;
  • не ремонтувати самостійно газового обладнання;
  • під час користування газовими приладами, кватирку постійно тримати відкритою.

ПРИ ВІДСУТНОСТІ ТЯГИ, КОРИСТУВАТИСЬ ГАЗОВИМИ ПРИЛАДАМИ КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО!

Джерело: начальник Сторожинецького УЕГГ ПАТ “Чернівцігаз” Д. М. Кривко

Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ