Колектив “Панківчанка” взяв участь у чемпіонаті “Art dance 2016”

1

Нещодавно в Літньому театрі в обласному центрі відбувся ІІ Всеукраїнський чемпіонат з хореографічного мистецтва “Art dance 2016”, куди був запрошений танцювальний колектив “Панківчанка” Панківського НВК.

На розсуд журі був продемонстрований танець “Мобіломанія”. Учасники колективу дуже хвилювалися і їх можна зрозуміти, адже в заході брали участь 120 колективів з усієї України і у всіх був досить високий рівень.

2

За результатами чемпіонату серед усіх колективів визначився володар “Гран-прі”, який отримав 5000 грн., “Золотий чемпіон”, “Срібний чемпіон”, “Бронзовий чемпіон”, які були нагороджені кубком та дипломами. Також дипломом та меншим кубком були відзначені колективи, які посіли І, ІІ, та ІІІ місця.

3

Наша “Панківчанка” стала “Бронзовим чемпіоном”. Море задоволення дівчата отримали від спілкування з членами журі, брали в них автографи та робили фотографії на згадку.

Член правління національної хореографічної спілки хореографів України, хореограф Світлана Кузьменко запросила панківчан до Києва на Міжнародний фестиваль “Джерело надій”.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ