Урочистим заходом відзначили День захисника України в школі-інтернат

1

Вчора, 13 жовтня 2016 року, в Сторожинецькій школі-інтернат до Дня Захисника України та Дня Українського козацтва відбувся урочистий захід “День захисника України”.

4

Школярі 6-11 класів підготували виступи, вірші, відеокліпи, презентації про захисників нашої держави, бійців АТО та виконали музичні номери на скрипці і акордеоні, співали патріотичні пісні.

2

На свято були запрошені педагоги, вихователі, учні школи, а також учасники бойових дій на Сході України Сергій Кривко, Денис Дащук, Станіслав Войцицький та волонтер Олександр Рудий.

3

Під час заходу діти живо задавали питання про спогади та враження тих, що були в зоні АТО та з цікавістю слухали відповіді. Гості розповідали їх про військові будні, про перебування на передовій, про волонтерську допомогу. Вони подякували школярам за те, що вони постійно долучаються до різноманітних благодійних акцій в допомогу бійцям АТО.

6

5

Запрошених на свято ознайомили з розміщеним в школі-інтернат Музеєм бойової слави, в якому є окремий стенд про сьогоднішню війну на Сході – “Україна в вогні”. До музейної колекції Олександр Рудий презентував трофеї з зони АТО – використані гільзі від танкового снаряду та кулеметних набоїв.

8

7

Наприкінці свята діти символічно вручили всім чотирьом присутнім символічні обереги, які вони власноручно зробили на заняттях гуртків школи.

Категорія: Освіта Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ