Новорічна подорож у казку

Новий рік по скрипучій дорозі,

По снігах України іде,

Хай же кожен у новому році

Щастя й радість для себе знайде.

Новорічне свято завітало в Банилово-Підгірнівську школу. Діти з радістю і нетерпінням чекали на нього, готували карнавальні костюми, різні номери художньої самодіяльності: пісні, танці, сценки…

Справжню казку влаштували вчитель початкових класів Абрамчук Алла Сільвестрівна та бібліотекарі села для дітей та батьків, які провели для них цикл новорічних заходів. Розпочали цю яскраву зустріч Король з Королевою та дві їх донечки принцеси. Казкові герої, загадкові пригоди, цікаві костюми – все змішалося в новорічному хороводі. Зима, Новий рік і Снігуронька вітали всіх присутніх, роздавали чудові солодкі подарунки, проводили різноманітні конкурси.

Продовженням новорічної казки став справжній парад героїв у виконанні учнів. Казкова атмосфера у сучасному виконанні виявилася дуже цікавою для всіх присутніх. Герої змінювали один одного, а в залі панувала атмосфера сміху, радості та новорічної енергії.

Жорстокі пірати викрали і зачаклували Новий рік, а Фея та відважні Мушкетери його врятували! Завітала на гостини до дітей Зимонька-зима, яку зіграла бібліотекар Нагорська Оксана Володимирівна, і привела з собою своїх подружок.

Пухнасті сніжинки заспівали для всіх пісеньку і закружляли в чарівному таночку. Святковий настрій підтримували Пепі Довгапанчоха та Бетмен. Разом з Мушкетерами та Феєю вони врятували свято і визволили Новий рік з піратського полону. Новий рік та Снігуронька роздавали призи та подарунки, запрошували до участі в конкурсах, нагороджували переможців. Закінчилось свято піснею-побажанням у виконанні Оксани Володимирівни, а діти подарували всім присутнім подаруночки , які вони виготовили своїми руками. Багато талантів розкрилося на цьому новорічному святі.

Свято закінчилось, але не закінчилась казка. Навпаки, вона мандрує світом, відчиняючи двері Новому року та Різдву!

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ