В Сторожинці горіла господарська будівля, в Давидівці – житловий будинок

ДСНС

Вчора, 29 березня 2017 року, в селі Давидівка Сторожинецького району сталася пожежа в житловому будинку.

Загорання виникло на відкритій території внаслідок спалювання сухої трави, після чого вогонь перекинувся на житловий будинок. Пожежу помітили односельчани, після чого одразу зателефонували за номером “101”.

Повідомлення про пожежу до рятувальників надійшло о 16 год. 13 хв. На місце події відразу було направлено відділення пожежно-рятувального підрозділу міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Давидівка та Банилів-Підгірний.

Першочерговим завданням вогнеборців було недопущення подальшого поширенню вогню, оскільки поруч із житловим будинком, який загорівся, знаходилася господарська будівля. Рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали її на момент прибуття. Вогнем знищено покрівлю, частково стіни житлового будинку, речі вжитку та майно.

Також цього ж дня виникла ще одна пожежа в господарській будівлі в Сторожинець по вул. Вашківській. Напередодні пожежі власники прибирали сміття на власній присадибній ділянці, після чого запалили зібране неподалік від господарської будівлі та пішли займатися іншими справами.

Через вітер вогонь перекинувся на господарську будівлю, після чого вона загорілася. Господарі побачили пожежу вже згодом та одразу зателефонували за номером “101”.

Повідомлення до рятувальників надійшло о 17 год. 04 хв. На місце події відразу були направлене ІІ відділення пожежно-рятувального підрозділу міста Сторожинець та місцеву пожежну охорону села Чудей.

Також після ліквідації пожежі в селі Давидівка на допомогу ліквідації даної пожежі прибуло І відділення пожежно-рятувального підрозділу міста Сторожинець.

Вогнем знищено господарську будівлю, дрова в кількості 58 м. куб., дошку в кількості 10 м. куб., господарські речі та майно. Завдяки злагодженим діям рятувальників від пожежі вдалося врятувати іншу, розташовану поруч, господарську будівлю та житловий будинок.

Сторожинецький районний сектор Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Пам’ятайте, що дотримання протипожежних правил не вимагає жодних надзусиль, проте завдяки цьому можна зберегти власне життя та здоров’я!

Категорія: Відео Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ