Юні лісівники з Комарівців взяли участь в обласному етапі Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв

Конкурс "Юні лісівники"

На кафедрі ботаніки Чернівецького національного університету ім. Ю.Федьковича відбувся обласний етап ХІ Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв.

Від Сторожинецького району в зльоті взяли участь вихованці гуртків “Юні лісівники” центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, що діють на базі Комарівської ЗОШ І-ІІ ст. та районного ліцею.

Юні лісівники гідно презентували роботу гуртків та виступили з захистом науково-дослідницької роботи. За рішенням компетентного журі гуртківці  ЦЕНТУМу посіли почесне ІІІ  загальнокомандне місце та в номінації “Захист науково-дослідницької роботи” –  також  ІІІ місце.

Цьогоріч тематикою дослідницької роботи юних лісівників було вивчення причин захворюваності паркових насаджень каштана звичайного, на основі яких були напрацьовані рекомендації щодо врятування цих чудових дерев.

Тому, враховуючи рекомендації обласного журі, вихованці гуртків ЦЕНТУМу підготували звернення до голови Сторожинецької міської ради з проханням сприяти проведенню комплексу заходів щодо профілактики ураження насаджень каштана звичайного на теренах Сторожинеччини.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ