Податковий відкритий урок для старшокласників

Семінар

Сьогодні у Сторожинецькому ліцеї організовано проведення відкритого уроку на тему – «Основи податкових знань» для учнів 9-х класів  з метою належного проведення Міжнародного дня захисту дітей, який щорічно відзначається 1 червня та формування загальних уявлень про сферу оподаткування. У заході взяла участь заступник начальника податкової інспекції у Сторожинецькому районі ДФС у Чернівецькій області Людмила Хмелюк та учні 9-В класу.

В школі запроваджено новий навчальний курс, на якому старшокласники вивчають основи податкової грамотності, свої права та обов’язки як майбутніх платників, важливість оподаткування для розвитку суспільства в цілому.

Податковий семінар

«Проведення такого уроку є одним з кроків у вивченні основ податкових знань, дає можливість учням як майбутнім платникам зрозуміти важливість сплати податків як для кожного особисто так і для держави в цілому» – зазначила Людмила Іванівна.

Вивчаючи податки та їх значення в державі, школярі отримають необхідний практичний досвід, який зможуть використовувати у повсякденному житті та в майбутній діловій кар’єрі. Адже нинішня молодь – це майбутні бізнесмени, керівники чи бухгалтери підприємств.

Податковий семінар

«Позаяк лише платники з високим рівнем податкової культури спроможні забезпечити стабільне наповнення бюджету, що є запорукою ефективного розвитку держави» – наголосила Людмила Хмелюк.

Ця лекція та відповідний наглядний матеріал допоможе школярам підвищити свою правову культуру, бути грамотними та підкованими в основах економіки та оподаткування, допоможе краще орієнтуватися у дорослому житті.

Джерело: ДПІ у Сторожинецькому районі

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ