У багатоповерхівці в Сторожинці з крану лилася вода зеленого кольору

Зелена вода з крана

Один з жителів багатоповерхівки по вул. Чаплигіна, 47 в Сторожинці сьогодні надіслав нам кадри, на яких видно, що з водопровідної мережі ллється вода неприродного зеленого кольору з характерним запахом прального порошку.

Як пояснили в КП “Сторожинецьке ЖКГ”, такі випадки в багатоповерхівках вже були, з ними розібралися та визначили, що в водопровідну мережу окремої квартири може потрапити вода з бачка зливної системи унітазу, куди добавили засобу для чищення. Через несправний впускний клапан або якщо відсутній зворотній клапан, вода з зливного бачка може затягнутися в водопровідну мережу, що й викликає її закрашування та запах. Якщо така “підмальована” вода протече, ні запаху, ні кольору вже не буде.

Комунальники зазначили, що якість води, яка подається централізовано з водозабору, завжди контролюється, в ній не допускається наявність будь-яких домішок.

Господар обійстя пізніше повідомив, що вода з крану стала текти вже чиста, нормального запаху. Також до цієї квартири направили слюсара-сантехніка, який має точно визначити причини виникнення такого незвичного кольору та запаху води в водопровідній мережі.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ