Фото, зроблене жителькою Сторожинця, зайняло перше місце на Всеукраїнському конкурсі “Єдина родина”

Конкурс

Фото, зроблене жителькою Сторожинця Юлією Калашніковою, було визнане найкращим на Всеукраїнському конкурсі “Єдина родина”

У листопаді 2017 року Радою Національних спільнот України був оголошений відкритий творчий конкурс “Єдина родина”, який був спрямований на гармонізацію стосунків братніх народів у складі єдиної української нації.

Конкурс проводився у трьох номінаціях: найкращий плакат, найкраща фотографія та найкращий вірш.

Журі, до складу якого входили члени РНСУ, редакції газети “Національний діалог” та представники Міністерства культури України, минулого тижня підбило результати конкурсу, який зібрав велику кількість учасників та об’єднав навколо себе мистецькі таланти професіоналів та аматорів з різних куточків України.

Серед переможців є жителька Сторожинця Юлія Калашнікова, фоторобота якої зайняла перше місце в номінації “Найкраща фотографія”.

“На фото ручка мого сина тримає жовто-блакитний браслет, – розповідає Юлія. – В фотографію вклала символічний зміст – якої би ми національності не були, ми повинні бути єдиним народом України. Події Революції гідності, а потім і війна на Сході України показали, що в Україні є народ, не залежно від мови та національності.”

За премію конкурсу Юлія планує придбати собі традиційну українську вишиванку.

Категорія: Культура Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ