На Майдані в Сторожинці ВАЗ збив двох пішоходів – бабусю з онуком

Сьогодні зранку, 30 січня 2018 року, по вул. Б. Хмельницького в Сторожинці сталося ДТП – автомобіль ВАЗ 2106 збив двох пішоходів, жінку та дитину.

Як нам стало відомо, в напрямку центра міста рухався автомобіль ВАЗ 2106, попереду якого їхала ВАЗ “Нива”. На дорозі в той момент була сильна ожеледиця.

З невідомих наразі причин водій “шістки” виїхав на смугу зустрічного руху, вдарив “Ниву” задньою правою частиною, після чого ВАЗ 2106 викинуло на протилежне узбіччя, де він скоїв наїзд на пішоходів – бабусю з онуком-першокласником, які йшли до школи.

Люди, які були свідками події, дістали дитину з-під автомобіля та викликали швидку. Хлопчика у важкому стані без свідомості відразу було доставлено до реанімаційного відділення Сторожинецької ЦРЛ. За попередніми даними, у нього переломи рук, травма ноги, травмована голова. За його життя зараз борються лікарі. Бабуся отримала перелом ключиці, травму голови та ноги. На місці події поліцією проводяться слідчі дії.

Ще одне ДТП сталося неподалік – автомобіль Мерседес з іноземною реєстрацією вилетів з дороги та вдарив паркан приватного господарства. На щастя, ніхто не постраждав.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ