В Сторожинці відкрився новий спортивний зал змішаних єдиноборств

Нещодавно в приміщенні районного Будинку національних культур відбулося відкриття нового спортивного залу змішаних єдиноборств, який був облаштований за рахунок спонсорських коштів.

На відкритті були присутні заступник голови Чернівецької ОДА Василь Гостюк, голова Сторожинецької районної ради Іван Лосік, голова Сторожинецької громади Микола Карлійчук, голова Красноїльської громади Степан Драгун, голова правління ПАТ “ЧернівціГаз” Віктор Горда, президент Чернівецької обласної федерації змішаних єдиноборств ММА України В’ячеслав Чорней, дійсний Чемпіон світу зі змішаних єдиноборств за ММА за версією М-1 Глобал Олександр Доскальчук, керуючий партнер ТОВ “Буковинська фабрика ГКД “Ламель” Сергій Одарич та інші.

Тренувати молодь будуть Вадим Марценяк, який був Чемпіоном Європи та срібним призером Чемпіонату світу з панкратіону, та Дмитро Марценяк, двократний срібний призер чемпіонату Європи з панкратіону. На заході їм було подаровано декілька комплектів спортивного інвентарю. Також для гостей було продемонстровано показові виступи вихованців бійцівського клубу “Legion”.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ