Методист ЦДЮТ представлятиме Сторожинеччину на Всеукраїнському конкурсі “Джерело творчості”

Унгурян Тетяна Миколаївна, методист туристично-краєзнавчого напряму Сторожинецького ЦДЮТ

Протягом січня-лютого 2018 року при Інституті післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області проходив обласний етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Методист – 2018».

Метою конкурсу був розвиток майстерності та компетентності методистів позашкільних навчальних закладів, популяризація методичної роботи і підвищення престижності професії.

У 2018 році від Сторожинецького центру дитячої та юнацької творчості взяла участь в обласному етапі конкурсу методист туристсько-краєзнавчого напряму Унгурян Тетяна Миколаївна, яка працює в ЦДЮТ з 2001 року методистом по виховній роботі освітніх закладів Сторожинецького району, а з 2008 року – методистом туристсько-краєзнавчого напряму.

Тетяна Миколаївна представила на розгляд журі блог методиста туристично-краєзнавчого напряму, в якому автор продемонструвала власний методичний досвід та досягнення, найбільш оптимальні методики, форми, методи, моделі організації науково-методичної роботи за напрямами діяльності Сторожинецького центру дитячої та юнацької творчості.

У змісті блогу (https://newturyzmungurian.blogspot.com) була представлена практична презентація науково-методичних технологій, за допомогою яких методист розкрила рівень своєї фахової майстерності, продемонструвала вміння із застосування інноваційних технологій щодо запровадження відповідної наукової-методичної інформації в практику роботи керівників гуртків туристсько-краєзнавчого напряму центру, сучасні прийоми організації методичної та дослідно-експериментальної роботи, шляхи здійснення науково-методичного супроводу професійного розвитку педагогів в ПНЗ.

Члени журі, до складу якого увійшли провідні спеціалісти ІППОЧО та Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, ретельно ознайомились та оцінили творчі роботи 11 учасників конкурсу.

Критерієм оцінювання були: актуальність, методичне керівництво виховною, освітньою діяльністю колективу закладу,розробка та впровадження програмно-методичної бази ЦДЮТ, пропаганда просвітницької діяльності центру у засобах масової інформації, практична значущість та впровадження досвіду конкурсанта, участь у фахових конкурсах, семінарах, конференціях, форумах, фестивалях, які підтверджуються відповідними документами тощо.

Журі одноголосно визначили переможця конкурсу – І місце присуджено методисту Сторожинецького ЦДЮТ Унгурян Тетяні Миколаївні. Їй дісталася унікальна можливість захищати честь району та Чернівецької області на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» у номінації «Методист – 2018» у місті Київ.

Колектив ЦДЮТ вітає переможницю! Творчих Вам злетів на методичній та педагогічній ниві! Бажаємо Вам здобути перемогу і на Всеукраїнському рівні.

Джерело: заступник директора з НВР Сторожинецького ЦДЮТ О.М. Паладій

Категорія: Дозвілля Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ