Сторожинчани вимагають закінчити ремонт моста через Сірет по вул. Клинівській

Історія моста через Сірет по вул. Клинівській, що був зруйнований повінню у 2010 році, все більше схожа на епопею – на фоні загальнодержавних рішень про ремонт цього важливого для Сторожинецької громади інфраструктурного об’єкту червоною лінією проходять долі людей, які стали заручниками ситуації.

У двох районах Сторожинця – Білці та Заріччі, – проживає біля 5 тисяч містян і швидкого сполучення між двома частинами міста немає вже 8 років, не говорячи про те, що міст був об’їзним шляхом для вантажного транспорту, що рухався у напрямку Красноїльська.

Світло в кінці тунелю загорілося у грудні 2017 року, коли, після чисельних листів та звернень, уряд виділив 22 мільйони на ремонт моста. У серпні 2017 року Василю Олексюку, жителю вулиці Клинівської у Сторожинці, листом з ОДА повідомили, що “об’єкт планується ввести в експлуатацію у 2017 році”.

Тендер, оголошений Службою автомобільних доріг Чернівецької області, виграло Вінницьке МБУ-4. За графіком робіт, вони мали бути закінчені 10 грудня. Рік пройшов, “об’єкт” не введений.

Обурення людей викликав той факт, що, почавши працювати осінню, будівельники з початком зими припинили роботи і відтоді до сьогодні на мості немає робітників та техніки. Об’єкт “стоїть”, з території потроху “зникають” будматеріали та запчастини.

Досить емоційно сторожинчани вимагають завершити будівництво моста у всіх, хто може хоч якось повпливати на цю ситуацію. Відео 18+

Категорія: Важливо Відео Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ