Від серця до серця, гривня до гривні і ми врятуємо маленьке ЖИТТЯ

У неділю, 22 липня 2018 року, у Сторожинці на Центральному майдані Незалежності о 10:00 розпочнеться благодійна акція, націлена на збір допомоги для маленької сторожинчанки Євангеліночки Іленчук.

Маленькій дівчинці поставили страшний діагноз: імунодефіцит, рідкісний, тяжкий комбінований (Т+/-В+NK).

Хвороба проявляється в тому, що імунна система взагалі не працює і будь-яка вірусна чи бактеріальна інфекція можуть бути фатальними для життя малечі. Це надзвичайно рідкісне захворювання.

У світі діагностували лише 6 випадків цієї важкої хвороби, але вона виліковна!

Щоб жити дитинці потрібна термінова трансплантація кісткового мозку. Оперувати береться Турецька клініка MedicalPark Antalya Hospital, ціна життя – 110 000 долларів.

Лікування необхідно розпочинати якомога швидше. Починаймо діяти разом і ми врятуємо ЖИТТЯ дитиночці! Тільки разом ми зможемо допомогти!

На площі будуть встановлені фотозони та ємності для збору коштів. Запрошуйте друзів та рідних! Підтримаймо разом цю неймовірно сильну та світлу сім’ю! Об’єднуймось для порятунку маленької дитячої душі!

«Здоров’я Євангеліночки – це частинка кожного з вас, – каже мати дівчинки Анжела Іленчук (Піхоцька). – Частинка ваших надзвичайно добрих сердець, ваша віра в нас, а особливо віра в нашу донечку.

За своє маленьке життя наша Євочка здавала море аналізів, пережила переливання крові, два рази капали іммуноглубуліни, нескінченні уколи та системи. Але ми і надалі обіцяємо бути сильними і впевненими, тому що разом ми сила.

Щиро дякуємо вам всім за духовну підтримку (ваші молитви вселяють віру в те , що ми здолаємо хворобу), фінансову (це допоможе врятувати життя і зробити щасливою одну золотеньку дівчинку) та моральну (ваші коментарі в соцмережах доводять, що ми не одні, і життям Євуськи переймаються більшість хороших людей).

Ви робите величезний вклад в життя маленького ангела з великою вірою і глибокими, повними віри оченятами. Дякуємо вам всім серцем.»

Об’єднаймося заради ДОБРА!!!

Благодійність

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ