На Майдані після дощу затопило декілька подвір’їв

Вчора, 30 липня 2018 року, після дощу по вул. Б. Хмельницького в Сторожинці водою затопило декілька приватних господарств. Власники викликали рятувальників, які за допомогою мотопомпи відкачали воду.

Як розповіла депутат міської ради Наталія Кричка, цей район міста раніше постійно був схильний до підтоплення, але останніми роками проблем не було. Також більше десяти років не чистилися придорожні канави.

Цьогоріч Служба автомобільних доріг оплатила профілювання узбіччя та прочищення водостічних канав. Роботи виконувало ТОВ “Агробудналадка”.

А ось труби під містками, які ведуть до господарств, частково не були прочищені. Ще однією проблемою стало те, що один з жителів поклав навпроти заїзду до свого городу трубу малого діаметру. Також навпроти школи є перехід, під яким була забита водовідвідна труба малого діаметру.

Всі ці причини наклалися одна на одну і після раптового сильного дощу вода хлинула на подвір’я та городи декількох приватних господарств, які знаходилися найнижче від рівня дороги, пошкодивши городину та частково корма, що були в одній з господарських будівель. Також затопило підвали.

Крім рятувальників, на місці працювало КП “Сторожинецьке ЖКГ”, працівники якого за допомогою екскаватора зробили декілька прокопів, щоб вода могла піти з дворів.

У мерії планують обстежити ділянки, де проводилося розчищення водостічних канав, щоб усунути недоліки та не допустити таких ситуацій в подальшому.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ