В Сторожинці відбулися установчі збори Госпітальної ради Західного госпітального округу Чернівецької області

Вчора, 21 липня 2018 року, у залі засідань Сторожинецької райради відбулися установчі збори Госпітальної ради Західного госпітального округу Чернівецької області.

Метою створення госпітальних округів є сприяння організації та функціонуванню мережі закладів охорони здоров’я у спосіб, що дозволить забезпечити якість і своєчасність вторинної медичної допомоги населенню та ефективне використання бюджетних коштів.

На засіданні були присутні делегати з Сторожинецького, Вижницького та Путильського районів, які за результатами обговорення сформували керівний склад Госпітальної ради – дорадчого органу, який призначений для визначення проблених питань, координації дій, розробки пропозицій та рекомендацій щодо реалізації на рівні госпітального округу державної політики у сфері охорони здоров’я, організації та функціонування медичної допомоги в окрузі.

Цей склад Госпітальної ради має розробити та затвердити Положення про Західний госпітальний округ, яке має бути затверджено на наступному засіданні, що, попередньо, має відбутися у жовтні цього року.

Категорія: Відео Здоров'я Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ