На лікування сторожиничанки Єви Іленчук вже зібрали трохи більше половини необхідної суми

Вчора, 5 серпня 2018 року, на Центральному майдані міста Сторожинець волонтери вже третій тиждень поспіль збирали благодійні внески на лікування Євочки Іленчук.

Наразі дівчинка з батьками вже знаходяться в Туреччині, де проводять повну діагностику та починають пошуки донора для трансплантації кісткового мозку.

Нагадуємо, діагноз 5-ти місячної сторожинчанки Єви – імунодефіцит, рідкісний, тяжкий комбінований (Т+/-В+NK). Імунна система взагалі не працює. Будь-який вірус може стати фатальним для життя малечі. Це надзвичайно рідкісне захворювання. У світі діагностували лише 6 випадків цієї важкої хвороби, але вона виліковна. Для того, щоб дівчинка одужала, необхідна термінова операція. Ціна життя – 110 000 доларів.

Наразі, завдяки волонтерам та всім небайдужим людям вдалося зібрати 56 667 доларів.

У неділю ввечері, о 21:00, на площі відбулася пряма трансляція з Туреччиною – був встановлений великий екран і всі бажаючі мали змогу переказати вітання та поспілкуватися з Євочкою та її батьками.

Коли почало сутеніти, діти-волонтери виклали на площі велике серце зі свічок, а у ньому ім’я “Єва”. Мама Анжела, тато Анатолій та крихітка відчули щиру підтримку, віру та любов сторожинчан.

“Це просто неймовірно, – каже мати Євочки Анжела. – Я не можу підібрати слова, щоб вам передати, що я відчувала в ті хвилини. У мене текли сльози, слова ставали в горлі і переповнювали емоції.

Минув день після нашої розмови, а серце тремтить і досі. Я пишаюся тим, що поряд зі мною, поряд з нами такі люди, це не просто люди, а Люди з великої літери. Це ті Люди, які додають бажання жити, жити всупереч усьому.

Мені не вистачає слів подяки ДІТЯМ-ВОЛОНТЕРАМ , які вони щирі, добрі, порядні. Скільки вони вкладають душі в кожну свою дію, як вони стараються за для порятунку нашої крихітки Євуськи. Це просто не можливо передати. Ми щиро дякуємо всім за підтримку та допомогу!

Залишайтесь і надалі такими дивовижними людьми з великими і добрими серцями!”

Волонтери закликають всіх не покладати рук та шукати можливості пошуку коштів, адже для того, щоб врятувати дитину потрібно зібрати ще 53 332 долари. Наша підтримка, небайдужість та допомога вкрай важливі!

Благодійність

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ