В Сторожинецькій міській раді відзначили кращих підприємців громади

Щорічно в першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Святкування було встановлено указом Президента України в 1998 році, щоб відзначити важливу роль підприємництва в формуванні економіки держави, розвитку демократії та громадянського суспільства.

З цієї нагоди сьогодні, 4 вересня 2018 року, в Сторожинецькій міській раді відбулися урочисості, на яких міський голова Микола Карлійчук привітав підприємців, що сплачують значні кошти у бюджет громади, з професійним святом та відзначив вагому роль підприємництва в житті Сторожинеччини, у створенні робочих місць, наповненні місцевого бюджету та подякував за участь у громадському житті, вклад в благодійну діяльність, волонтерство та допомогу військовим України.

Голова громади відзначив вклад в розвиток підприємництва керівника ВКФ “Буковина” Василя Маніліча, який щорічно платить біля мільйону гривень податків в бюджет Сторожинецької ОТГ та поздоровив його з 70-річним ювілеєм.

На заході був присутній заступник голови Сторожинецької РДА Василь Гоцуляк, який з нагоди свята вручив почесну грамоту від Чернівецької ОДА підприємцю Анатолію Оленюку. 

Всім присутнім підприємцям були вручені грамоти Сторожинецької міської ради та квіти.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ