Сторожинчанам пообіцяли з понеділка продовжити ремонтувати міст по вул. Клинівській

Вчора, 19 вересня 2018 року, на недобудованому мосту по вул. Клинівській у Сторожинці, після закритої наради в РДА з місцевими жителями поспілкувалися обласні та районні чиновники – голова районної ради Іван Лосік, перший заступник голови Сторожинецької РДА Діана Ковальчук, заступник голови Сторожинецької РДА Василь Гоцуляк, голова Сторожинецької громади Микола Карлійчук, заступник голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк, начальник управління ЖКГ Чернівецької ОДА Олександр Левченко, начальник Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області Ігор Гах, представники підрядника.

Людям повідомили, що кошти на продовження робіт вже отримані і з понеділка, 24 вересня, роботи мають продовжуватися, а через два тижні представники влади мають намір проконтролювати хід робіт.

Нагадаємо, що історія моста через Сірет по вул. Клинівській, що був зруйнований повінню у 2010 році, все більше схожа на епопею – на фоні загальнодержавних рішень про ремонт цього важливого для Сторожинецької громади інфраструктурного об’єкту червоною лінією проходять долі людей, які стали заручниками ситуації.

У двох районах Сторожинця – Білці та Заріччі, – проживає біля 5 тисяч містян і швидкого сполучення між двома частинами міста немає вже майже 10 років, не говорячи про те, що міст був об’їзним шляхом для вантажного транспорту, що рухався у напрямку Красноїльська.

Світло в кінці тунелю загорілося у грудні 2017 року, коли, після чисельних листів та звернень, уряд виділив 22 мільйони на ремонт моста. У серпні 2017 року Василю Олексюку, жителю вулиці Клинівської у Сторожинці, листом з ОДА повідомили, що “об’єкт планується ввести в експлуатацію у 2017 році”.

Тендер, оголошений Службою автомобільних доріг Чернівецької області, виграло Вінницьке МБУ-4. За графіком робіт, вони мали бути закінчені 10 грудня 2017 року. 

Надворі вересень 2018 року, а об’єкт ще не введений в експлуатацію.

Категорія: Важливо Відео Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ