Вдалося! Волонтери зібрали понад три мільйони гривень для лікування маленької сторожинчанки Євочки Іленчук!

Вчора ввечері, 22 жовтня, Сторожинець облетіла радісна і така очікувана новина – збір коштів для лікування маленької сторожинчанки Євочки Іленчук закрито!

Нагадуємо, для лікування 8-ми місячної дівчинки необхідно було зібрати 110 000 доларів, а це понад три мільйони гривень!

Три місяці тривав збір і завдяки всім небайдужим людям сталося чудо – тепер Євочці зможуть зробити трансплантацію кісткового мозку та врятувати дівчинці життя!

“Безмежна дяка Богові! – ділиться великою радістю мати Євочки Анжела. – Збір закрито! Завдяки милосердним сторожинчанам, які почали збирати кошти для нашої донечки, завдяки роботі волонтерської команди, силі “Сторожинець. інфо” та Фейсбука і завдяки всім людям, які впустили Бога в своє серце і, можливо, відірвавши від сім’ї щось важливе, допомогали нам.

Люди впустили в свої душі нашу маленьку, але таку дорогу Донечку, впустили і полюбили. Ви собі навіть не можете уявити скільки ми отримували особистих повідомлень, скільки коментарів підтримки!

Навіть не вірилось, що така маленька дівчинка може прихилити до себе стільки сердець. Я вдячна Богу , що він дав мені зустрічі з такими необхідними людьми, які допомогають нам до цих пір.
Уявіть собі: чужа країна, чужа мова, чужа культура, а в тебе на руках хворе дитятко, і ти взагалі, абсолютно не впевнена в завтрашньому дні… Не дай Боже комусь бути в такій ситуації.

Вчора ніщо не передбачало такого чуда. Ввечері чоловікові на телефон прийшло повідомлення, коли відкрив його – втратив мову… Шок… Руки тремтять… Слова застряють в горлі… Тримтячими руками передає мені телефон… Цього не може бути!!! Потім шок у мене …І плач довгий-довгий…

Ви не уявляєте собі , що відчувають батьки, які три з половиною місяці по копієчці збирають гроші на порятунок своєї донечки… краще нікому не знати … І тут чудо!

Телефоную Марті Левченко, плачу, нічого путнього пояснити не можу. Кажу “ЗБІР ЗАКРИТО!”. Це завдяки постам Марти Левченко – відомої благодійниці та неймовірно доброї людини – ми дозбирали таку космічну суму.

Збір закрила невідома жінка. Вона поповнила скарбничку здоров’я нашої Євочки на 180 000 грн. Я не знаю яким чином можна їй віддячити, лише щиро прошу Бога дати їй та її родині міцного здоров’я. Тільки з Богом в серці і вірою в душі можна робити такі величні вчинки.”

“Вчора був неймовірний та казковий день! – ділиться радісними емоціями волонтер Марина Ткачук. –

Три місяці тому на центральному майдані нашого міста стартував перший етап Благодійної акції “ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ЄВОЧКУ!”.

Ми робили все з великою вірою і нам вдалося! Взявшись за руки, ми разом пройшли цей важкий шлях, тому що разом ми сила!

Я особисто хочу вклонитися та подякувати всім людям, які не залишилися осторонь, всім великим та добрим серцям, ЗА ВАШІ ЗАВЖДИ ВІДКРИТІ ДВЕРІ, ЗА ВАШІ ЩИРІ ТА СИЛЬНІ МОЛИТВИ, ЗА ВАШУ ДОПОМОГУ ТА ЗА ВАШУ СИЛЬНУ ВІРУ!️
ВИ СПРАВЖНЄ ДОБРО, ВИ НЕЙМОВІРНА СИЛА ТА РІШУЧІСТЬ, ВИ ТОЙ ФУНДАМЕНТ ТА ОПОРА ЗАВДЯКИ ЯКІЙ МИ ВСІ РАЗОМ ВРЯТУВАЛИ ЖИТТЯ!
ХАЙ ГОСПОДЬ БЛАГОСЛОВИТЬ ВСІ ВАШІ СІМ’Ї!”

“Люди, ми зробили це!, – написала в Фейсбуці волонтер, засновниця благодійного фонду “Я – майбутнє України!” Марта Левченко. – Збір закрито! Ми встигли! Щойно одна благодійниця переслала батькам 180 тисяч гривень! Отже вся сума 110 тисяч доларів на пересадку кісткового мозку є! На це чудо була воля небес, значить бути чуду! Люди, не зупиняйтеся! Продовжуйте спасати дітей і їх долі, продовжуйте змінювати світ на краще!”.

“Це справжнє ЩАСТЯ!, – каже волонтер Ольга Євдокименко. – Я всім серцем дякую Богові! Це наш спільний подвиг і особисте чудо для кожного з нас! Господи, це невимовна радість!

Хай Господь і надалі буде щосекунди поруч з Євочкою! Хай оберігає щомиті це світле, ніжне Янголятко! Промінчик віри, добра та любові!Маленьку дівчинку, яка об’єднала та відкрила сотні дорослих сердець!”.

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ