Сторожинчани виступили проти будівництва вежі мобільного зв’язку поряд з житловими будинками

В суботу, 27 жовтня 2018 року, жителі вулиці Карюкіна в Сторожинці виступили проти будівництва базової станції мобільного зв’язку поруч з житловими будинками.

Люди були занепокоєні, що розміщення цього об’єкту буде негативно впливати на їх здоров’я, а також містянам не зрозуміло, хто саме дав дозвіл на будівництво цієї вежі. 

Дозвіл ПрАТ “ВФ Україна” (Vodafone) на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0.002 га в оренду на 10 років для розміщення технічних засобів зв’язку був наданий депутатами громади 27 жовтня 2017 року на XII сесії VII скликання Сторожинецької міської ради. 

Як розповіли містяни, вони зверталися до мерії з питанням, хто саме надав дозвіл на початок робіт, але чіткої відповіді так і не отримали.

Люди написали звернення на ім’я голови Сторожинецької громади Миколи Карлійчука, у якому вимагають припинення будівництва та притягнення до відповідальності людей, які надали дозвіл на проведення робіт. Підписали заяву біля 30 місцевих жителів. 

Подія викликала значний резонанс в соцмережі Facebook, де сторожинчани активно долучилися до обговорення проблеми.

Сьогодні у Сторожинці по вул.Карюкіна було зупинено незаконне будівництво мобільної вишки . Вишку хочуть побудувати в 20…

Posted by Олександр Рудий on Saturday, 27 October 2018
Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ