З Сторожинця до Маріуполя знову виїхали волонтери з гуманітарною допомогою

На початку тижня від храму Всіх Святих Української землі до Маріуполя в черговий раз виїхали волонтери – настоятель храму отець Іван Гопко та приватний підпрємець Сергій Корочук.

Гуманітарну допомогу повезли до Маріупольського сиротинця. Вихованцям відправили свіжі фрукти, цукерки, солодощі, всілякі смаколики, а також одяг, взуття, іграшки.

Для військових, які знаходяться на лінії розмежування підготували домашні страви – вареники, тушену капусту, копчені м’ясо, ковбаси, підчеревину тощо.

Отець Іван Гопко висловлює велику подяку парафіянам, небайдужим жителям, підприємцям які допомогли і допомагають збирати таку потрібну допомогу.

“Хотілося би подякувати студентам Глибоцького професійно-технічного училища, парафіянам УКГ церкви міста Глибоки, прихожанам церкви та жителям міста Сторожинець, які постійно долучаються до збору не тільки гуманітарної допомоги для дітей-сиріт та наших військовий, а також допомагають коштами на пальне. І хоча із скромності дехто не хоче афішуватися, та Бог знає ваші імена!” – каже отець Іван.

Категорія: АТО
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ