Пішов з життя староста села Костинці Сергій Володимирович Возний

Сторожинецька міська рада з глибоким сумом сповіщає, що 18 листопада 2018 року на 52 році передчасно пішов з життя в.о старости сіл Костинці, Ясени, учасник АТО Возний Сергій Володимирович.

Народився Сергій Володимирович в селі Мариничі Путильського району. Трудову діяльність розпочав 1988 році з цеху підсобних промислів колгоспу ім. Мічуріна, де пропрацював до 2000 року.

У 2014 році обраний Костинецьким сільським головою. Учасник антитерористичної операції на сході України. Протягом проходження військової служби був на передових позиціях у Попаснянському районі, Світлодарській дузі, Артемівську.

Нагороджений ювілейною відзнакою Чернівецької обласної державної адміністрації “100 Буковинського віче”, почесними грамотами Чернівецької обласної державної адміністрації, обласної ради, спільними почесними грамотами Сторожинецької РДА та районної ради, почесними грамотами Сторожинецької міської ради.

У цей скорботний час хай Господь дає родині та близьким сили перенести біль непоправної втрати.

Нехай добрий, світлий спомин про Сергія Володимировича назавжди залишиться у серцях усіх, хто його знав, любив та шанував. Вічна пам’ять!

Поховання відбудеться завтра, о 10:00 в селі Костинці Сторожинецького району.

З глибоким сумом та щирим співчуттям, голова Сторожинецької міської об’єднаної територіальної громади М.М. Карлійчук,  виконавчий  комітет, депутатський  корпус та працівники апарату Сторожинецької міської ради.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ