Віднині школа у Великому Кучурові носить ім’я загиблого Героя-Кіборга Володимира Бузенка

Відтепер Великокучурівська ЗОШ I-III ступенів має назву “Великокучурівська ЗОШ I-III ступенів імені В. Бузенка” – для цього були внесені відповідні зміни до Статуту навчального закладу.

Про це 21 січня 2019 року, під час панахиди за полеглим Героєм-Кіборгом Володимиром Бузенком, який загинув 20 січня 2015 року у Донецькому аеропорту, повідомив голова Великокучурівської ОТГ Василь Тодеренчук.

Нагадаємо, 1 вересня 2016 року у Великокучурівській ЗОШ І-ІІІ ст., у якій навчався Володимир, урочисто відкрили меморіальну дошку загиблому кіборгу-Герою, увіковічнивши пам’ять про подвиг героїчного захисника України.

За словами заступника директора з виховної роботи Великокучурівської ЗОШ I-III ступенів імені В. Бузенка Наталії Куруляк, 3 жовтня 2018 року школа отримала рішення про дозвіл на перейменування навчального закладу, 22 грудня 2018 року – виписку з Єдиного державного реєстру, а 14 січня 2019 року – нові печатку та штамп.

На поминальну панахиду за загиблим Героєм-Кіборгом Володимиром Бузенком на могилі Володі зібралися рідні, друзі, учасники бойових дій на Сході, учні та вчителі Великокучурівської ЗОШ I-III ступенів імені В. Бузенка, представники сільської ради.

Святі отці Богдан та Сергій відслужили поминальний молебень, усі присутні сказали «Отче наш», а потім заспівали Гімн України.

Учениця 10-Б класу Великокучурівської ЗОШ I-III ступенів імені В. Бузенка Ольга Беженар зачитала вірш про загиблих кіборгів… Вічна пам’ять, шана і слава Тобі, Володимире…

Галина Єреміца

Категорія: АТО Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ