По вул. Карюкіна у Сторожинці зіткнулися мінівен та вантажівка

Сьогодні, 25 січня 2019 року, по вул. Карюкіна у Сторожинці трапилося ДТП за участі вантажівки Мерседес та мінівена Сітроен.

Як нам стало відомо, автомобілі рухалися назустріч. Попередньо, вантажівку занесло на засніженій заледенілій дорозі і вона вдарила Сітроен у передню ліву частину.

На щастя, ніхто не постраждав. Працівникам поліції довелося на деякий час перекрити рух частиною вулиці Карюкіна, а потім разом з перехожими виштовхувати автомобілі з снігових заметів.

Шановні водії та пішоходи! В Сторожинецькому районі через негоду зараз складні дорожні умови!

На дорогах можлива ожеледиця, особливо в нічний час. Поліція просить вас утриматися від поїздок!

Поліція просить утриматися від поїздок без нагальної потреби!

В разі, якщо ви виїхали на дорогу, будьте максимально уважними та дотримуйтеся Правил дорожнього руху! Від цього залежить як ваша особиста безпека, так і безпека інших учасників дорожнього руху.

До уваги пішоходів! Носіть неслизьке, відповідне до погодних умов взуття; не ходіть під розлогими деревами і тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Водночас пам’ятайте – під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях автомобілів, тому намагайтеся не вибігати на дорогу і переходити проїжджу частину лише у спеціально відведених для цього місцях.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ