У Сторожинці біля гімназії зіткнулися три автівки

Сьогодні зранку, 15 березня 2019 року, по вул. Видинівського у Сторожинці трапилася ДТП за участі трьох легкових автомобілів – Опеля, Мазди та службової Рено однієї з служб охорони.

Як розповіли свідки події, у напрямку центру міста рухався Опель, за яким через декілька автомобілів їхали охоронці. Водій Опеля призупинився та пропускав Мазду, яка здійснювала поворот ліворуч з вул. Української.

Зі слів водія Опеля, він перехрестя на момент ДТП вже проїхав, а пропускав Мазду водій, який рухався за його автомобілем.

В цей самий момент автомобіль охорони увімкнув сирену та почав маневр обгону. Всі автівки, які були перед ним, почали приймати вправо.

У цей самий момент Мазда почала виїжджати на вул. Видинівського, де і зіткнулася з Рено охоронців. В результаті удару два автомобіля отримали сильні ушкодження передньої частини, а Опель – незначне пошкодження заднього бампера.

За цією ДТП поліцією направлено матеріали до Сторожинецького районного суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ