У ЦЕНТУМі юні дослідники захищали свої перші експериментально-дослідницькі роботи

З метою виявлення і всебічної підтримки обдарованих дітей ЦЕНТУМ ініціював залучення до участі у конкурсі експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник» дітей віком від 9 до 11 років. У цьому віці спостерігається підвищення дослідницької активності дітей, розвиток активного мислення.

Читаючи та спостерігаючи за різними явищами життя та природи, діти формують пошукові запитання, на які намагаються самі дати відповідь.

Конкурс проводився за 5-ма номінаціями: «Я і природа», «Рослини навколо нас», «Тваринний світ», «Охорона здоров’я», «Народознавство, краєзнавство».

Належний рівень дослідницьких робіт показали всі учасники районного етапу. Виступи вирізнялися неординарністю, дитячою допитливістю, науковим супроводом, дитячими «по-дорослому» висновками.

Гарні виступи дітей – це результат роботи педагогів. Відповідально підійшли до організації науково-дослідницької діяльності дітей вчителі Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст. – Марковська М.І. та Веренько А.К. – вчителі початкових класів, а вчитель-методист Гідора М.І. підготувала 6 учнів, які показали свої високі успіхи у пошуково-дослідницькій роботі.

Активними учасниками у акції «Годівничка» стали  молодші школярі Панківського НВК, керівник – вчитель початкових класів Гуцуляк Ю.І. Діти долучились до спостережень та природоохоронної роботи і підготували матеріали для участі у конкурсі «Юний дослідник». 

Серед кращих учасників – і  вихованці Сторожинецького ЦЕНТУМ, як результат кропіткої, щоденної роботи педагогів центру: Кривка А.В.,  Васелович О.Р., Геви М.В., Броски Л.М., Білоцерківської-Новотної А.П.

Побажаємо успіхів юним дослідникам!

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ