Студенти лісового коледжу взяли участь у VII Інтернет-форумі “Geo Week 2019”

На початку квітня у Рівненському коледжі Національного університету біоресурсів та природокористування України підведено підсумки VII Інтернет-форуму “Geo Week 2019”.

Студенти Сторожинецького лісового коледжу спеціальності “Землевпорядкування”, “Геодезія та землеустрій”  взяли активну участь у заході за тематикою “Земельний кадастр та землеустрій”, “Фотограмметрія”.

Студенти Петращук М.С., Ротар Р.В., Баб’юк Н.П. під керівництвом та за участю викладача Костюк О.В., студентка Козубовська А.Ю. (науковий керівник Казюк Т.М.) підготували та опублікували статті у Науковому віснику VIIІ/2019 Інтернет-форум “Geo Week 2019”.

За результатами інтернет-голосування студент Петращук Микола Сергійович з статтею “Особливості земельної реформи в Україні” та студент Ротар Руслан Вікторович з статтею “Особливості зображення поверхні Землі” посіли ІІ місце у різних тематичних блоках.

Усі учасники отримали сертифікати, переможці були нагороджені дипломами.

Викладачі циклової комісії працюють над  подальшим удосконаленням якісної підготовки майбутніх спеціалістів землевпорядної справи.

Джерело: викладач землевпорядних дисциплін Костюк О.В.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ