Стара Жадова відсвяткувала своє 529-річчя

Минулого тижня у селі Стара Жадова відбувся святковий концерт до 529-річниці Дня села під гаслом “Рідне село – колиска мого дитинства”.

Вітали присутніх зі святом хореографічний колектив “Жадівські барви” (керівник Флорескул Олеся); пісенний дует у складі Зініна Михайла та Доскалюк Мар’яни; дует маленьких українців Доскалюка Євгенія та Ткачук Мар’яни з жартівливою піснею “А мій милий вареників хоче”. Також жителів села привітала з піснею начальник відділу організаційної та кадрової роботи Сторожинецької міської ради Побіжан Аліна Георгіївна. З теплими словами до жителів звернувся староста села Савчук Іван Васильович.

Радість села розділили почесні гості: голова об’єднаної територіальної громади Карлійчук М.М.; секретар міської ради Матейчук І.Г.; начальник організаційного відділу міської ради та голова ГО “Берегиня” Побіжан Аліна Георгіївна; народний депутат України Рибак Іван Петрович; кандидат у депутати Тичина Іван Георгійович; житель села та кандидат у народні депутати Кисилиця Віталій Гергійович.

Спонсором свята був житель села, кандидат в народні депутати Кисилиця Віталій Георгійович, який привітав всіх учасників заходу подарунками.

На території Народного дому проходила розважальна програма для дітей, майстер-клас “Бульбашкові забави”, встановлені каруселі та вагончик з морозивом, солодкою ватою, поп-корном, для дорослих шашлик та напої.

Протягом дня на стадіоні відбувся футбольний турнір між селами Стара Жадова та Бобівці.

Наприкінці дня був проведений вечір відпочинку для жителів села.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ