У Сторожинці вперше реалізують проект Language School за підтримки іноземних волонтерів

Міжнародна молодіжна організація АIESEC спільно з громадською організацією «Ми з України» та Сторожинецькою районною бібліотекою вперше у Сторожинці реалізують проект Language School.

Метою школи є міжкультурне спілкування з іноземними волонтерами, руйнація стереотипів, подолання мовного бар’єру, досягнення однієї із цілей сталого розвитку ООН «Якісна освіта».

До нас приїхали двоє студентів-волонтерів з Китаю та Індонезії. Група з дванадцяти мешканців Сторожинця, віком від 13 до 40 років вже покращує свою англійську у неформальний спосіб у бібліотеці.

Навчання проходить у приміщенні бібліотеки три рази на тиждень по 2 години. Цього року було відкрито два періоди: з 8 липня по 9 серпня та з 12 серпня по 13 вересня. Бажаний рівень англійської В1 та вище.

Волонтери Iris і Togar знайомляться з нашим містом та країною через спілкування з учасниками проекту.

У першій групі Language School навчання добігає кінця, через тиждень волонтери повернуться додому, але оголошується набір у другу групу, яка розпочне заняття 12 серпня.

Протягом місяця бажаючі зможуть вдосконалити англійську, познайомитись з представниками різних країн та культур.

“Не зволікай, реєструйся, проведи неймовірне цікаве літо з користю, з новими знайомствами та знаннями!” – зазначає координатор проекту у Сторожинці Юлія Калашникова.

Детальнішу інформацію ви можете отримати за телефоном (095) 254 27 95.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ