Скандальну дорогу між Чудеєм та Їжівцями почали асфальтувати

Сьогодні, 15 листопада 2019 року, почали проводити ремонтні роботи на автошляху, який сполучає села Чудей та Їжівці Чудейської громади.

Про це нам розповів голова ОТГ Анатолій Піцул. Підрядником виступає ТОВ “Енергетично-дорожнє будівництво”. Загалом мають укласти 3,4 км асфальтового покриття.

Тендер на суму 24,3 мільйона гривень був проведений Департаментом капітального будівництва та дорожнього господарства Чернівецької обласної державної адміністрації. Чудейська громада витратила на цю дорогу 4 мільйони гривень власної інфраструктурної субвенції.

Ділянка дороги місцевого значення значення “С261002 Верхні Петрівці – Нова Красношора на ділянці км 2+381 – км 5+845” стала причиною скандалу в серпні минулого року, коли жителі Чудейської громади прийшли під стіни Чернівецької ОДА з вимогою ремонту цього автошляху – у спекотну погоду пил з дороги настільки сильно піднімався, що селяни не відкривали вікна та двері в будинках.

Причиною обурення людей було також те, що громада ще у 2017 році віддала 4 мільйони своєї субвенції для ремонту цієї дороги, але роботи тоді так і не почалися.

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ