Безпека дорожнього руху – безпека життя. В Сторожинецькому ліцеї поліцейські розповідали учням про правила поведінки на дорозі

В Сторожинецькому ліцеї з 11 по 15 листопада 2019 року відбувся п’ятий Глобальний Тиждень безпеки дорожнього руху ООН під гаслом: «Лідерство в галузі безпеки дорожнього руху».

14 листопада було запрошено співробітника сектора ювенальної превенції  та групу реагування Сторожинецької поліції.

З учнями 2 та 4 класів провели профілактично-практичне заняття, нагадали дітям Правила дорожнього руху.

З старшокласниками відбулася лекція на тему: «Безпека дорожнього руху – безпека життя». Поліцейські спілкувались з дітьми про дотримання Правил дорожнього руху – обов’язковий перехід дороги тільки по пішохідному переході, посилену увагу при переході дороги біля школи, про недопустимість перебігання проїжджої частини дороги.

Особливу увагу правоохоронці звернули на правила їзди на велосипедах, скейтбордах, скутерах та мопедах. Обговорили, як діяти при ДТП.

Діти були дуже активними, задавали багато запитань про порушення Правил дорожнього руху, розбирали різні ситуації з життя, які відбулися з дітьми або свідками яких вони були.

Учні усвідомили, що найцінніше – це життя, здоров’я, а недотримання Правил дорожнього руху може привести до сумних наслідків.

Всі дружньо вирішили: “Самі будемо дотримуватись Правил дорожнього руху і іншим передамо: “Безпека на дорозі- безпека життя”!.

Також в ліцеї відбулася виставка дитячих робіт на тему “Безпека дорожнього руху”.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ