У Снячеві відбувся І етап фестивалю-конкурсу дитячої творчості “Великокучурівська зіронька”

З метою розкриття талантів юних виконавців, пошуку творчо обдарованих дітей та відкриття нових імен, минулого тижня відділом освіти, культури, молоді та спорту Великокучурівської сільської ради був організований та проведений І етап фестивалю-конкурсу дитячої творчості «Великокучурівська зіронька», який проходив на базі Снячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У фестивалі-конкурсі взяли участь найталановитіші діти із закладів загальної середньої освіти Великокучурівської ОТГ.

Впродовж конкурсного випробування учасники змагалися в трьох номінаціях: «Художнє читання», «Вокал», «Хореографія».

Оцінювало конкурсантів кваліфіковане журі у складі: Мінтенко Гарафіни Георгіївни (начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Великокучурівської сільської ради), Олійник Яніни Миколаївни (керівника народного художнього колективу хореографічного гуртка «Україночка» Чернівецького обласного Центру естетичного виховання «Юність Буковини»), Кабачій Ірини Василівни (керівника вокального гуртка «Колорит» Чернівецького обласного Центру естетичного виховання «Юність Буковини») та Гродецької Каріни Степанівни (випускниці гуртка художньо-сценічного слова «Паросток» Чернівецького обласного Центру естетичного виховання «Юність Буковини», переможця) Всеукраїнських та Міжнародних літературних конкурсів).

Журі оцінювало чистоту інтонування, культуру виконавської майстерності, відповідність репертуару віковим особливостям виконавця, оригінальність виконання та сценічну культуру.

Всі учасники конкурсу гарно підготувалися та достойно виступили, проявили себе та гідно відстояли честь свого навчального закладу, а також зацікавили журі своїми талантами за що і були нагородженні грамотами та призами.

Згідно з рішенням журі конкурсанти досягли наступних результатів:

Молодша вікова категорія

І місце – Семенович Августіна Миколаївна, учениця 4-Б класу Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. В. Бузенка;
ІІ місце – Григорович Маргарита Юріївна, учениця 4 класу Снячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Середня вікова категорія

І місце – Апрінцева Юлія Сергіївна, учениця 7 класу Годилівського НВК;
ІІ місце – Боднарюк Катерина Юріївна, учениця 8 класу Тисовецької ЗОШ І-ІІ ступенів;
ІІІ місце – Гордаш Марія Олександрівна, учениця 8-А класу Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. В. Бузенка;
ІІІ місце – Ончуленко Дарина Артемівна, учениця 8-Б класу Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. В. Бузенка.

Старша вікова категорія

І місце – Мельник Анастасія Вікторівна, учениця 10-Б класу Великокучурівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. В. Бузенка.

Переможці, які вибороли І місця, будуть представляти Великокучурівську громаду на обласному етапі фестивалю-конкурсу «Буковинська зіронька – 2019», який відбудеться 22-23 листопада 2019 року в Центрі естетичного виховання «Юність Буковини» міста Чернівці.

Беручи участь у подібних конкурсах, починають свій зірковий шлях майбутні співаки та декламатори, отож, щиро бажаємо їм успіхів!

Організатори заходу висловлюють щиру подяку усім учасникам І етапу цього конкурсу, їхнім керівникам та батькам за підготовку до конкурсу та бажають не зупинятись на досягнутому, адже попереду ще безліч конкурсів та багато перемог!

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ