В мерії проводять службове розслідування через грубе порушення ПДР водієм шкільного автобуса

Вчора у соціальних мережах було опубліковане відео, на якому видно шкільний автобус, який здійснює обгін на залізному переїзді на заборонений сигнал семафору.

Як нам вдалося дізнатися, автобус КАВЗ 369 належить Старождівському НВК. Близько 10:40 він виїхав з АЗС у Сторожинці та попрямував до Старої Жадови.

На шляху з Сторожиня до Панки є залізничний переїзд, семафор на якому в той час був увімкнений. Також на дорозі був туман.

Водій шкільного автобуса не став чекати у черзі автомобілів, а, виїхавши через суцільну лінію дорожньої розмітки на зустрічну смугу, проїхав через переїзд, грубо порушивши цілий ряд Правил дорожнього руху. При цьому дітей в автобусі не було.

В Сторожинецькій міській раді нам повідомили, що зараз проводиться службове розслідування і по результатах будуть прийняті відповідні рішення.

Директору Старожадівського НВК Ганні Гранат можуть винести догану, що стане підставою для звільнення, оскільки одна догана у неї вже є.

Також мерія звернеться до поліції з проханням прийняти міри до водія автобуса згідно чинного законодавства.

Ще одне звернення (вже третє) буде направлено до Укрзалізниці з проханням усунути недоліки в роботі семафорів на залізничних переїздах по дорозі на Панку та по вул. Б. Хмельницького в Сторожинці – на цих переїздах часто семафори вмикаються самі по собі, що створює значні незручності в руху автомобілів.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ