Як правильно зробити теплий монтаж вікна?

Часто під час будівельних чи ремонтних робіт не придають уваги правильному енергоефективному встановленню вікон.

Вікно – це майже завжди основне джерело та причина втрат тепла у приміщенні. Зменшити ці втрати та, відповідно, зекономити на енергоносіях, зберігаючи при цьому комфорт, можливо при зменшенні втрат як через саме вікно, так і через точки його монтажу.

Під особливою увагою знаходиться зона контакту вікна та стіни. Досить часто майстри, які встановлюють вікно, обмежуються тільки монтажною піною, але такий монтажний шов не буде ефективним.

Для забезпечення якості, довговічності та ефективності монтажних робіт при встановленні вікон у будівлях різного призначення використовують сучасні технології тепло- та звукоізоляції швів.

Провідним світовим виробником поліуретанових пін, клеїв, герметиків та покрівельних ущільнювачів є компанія Soudal

Однією з її розробок є технологія під брендом Теплий монтаж® (фірмова назва SWS – Soudal Window System), яке забезпечує надійність і ефективність монтажу віконної рами.

Принципова особливість Теплого монтажу® у забезпеченні більшої герметичної всередині, ніж ззовні. Саме цим забезпечується якісна герметизація монтажних швів, тим самим і якісна герметизація вікон.

Про Теплий монтаж® вікон ви зможете дізнатися на сайті: https://soudal.com.ua/ru/teplij-montaz-okon-sws

Єдиний дійсно ефективний спосіб захистити монтажну піну у шві від впливу вологи з навколишнього середовища – це використання герметичних віконних стрічок, адже тільки сухий шов забезпечить тепло- та звукоізоляцію на належному рівні.

Теплий монтаж® від Soudal привабливий і з точки зору простоти використання.

Є шість етапів підготовки до Теплого монтажу®:

  1. Підготовка основи віконного отвору.
  2. Приклеювання стрічкового герметику до рами.
  3. Механічна установка віконного блоку в віконному отворі.
  4. Приклеювання паропроникного стрічкового герметику ззовні віконного отвору.
  5. Заповнення щілин монтажною піною.
  6. Приклеювання паронепроникного стрічкового герметику зсередини приміщення до віконного отвору.

Завдяки використанню технології Теплий монтаж® з використанням парогерметичних та паропроникних стрічок досягається ефективна герметизація вікна та збереження теплоізолюючих властивостей монтажної піни і, таким чином, досягається ефективна теплоізоляція вікна.

Матеріал розміщено на правах реклами

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ