Прикраса декоративною ліпниною – один з найбільш давніх способів благоустрою власного помешкання

Матеріал розміщено на правах реклами

Прикраса декоративною ліпниною – один з найбільш давніх способів благоустрою власного помешкання. Його використовували ще п’ять тисяч років до нашої ери.

Звичайно, з тієї пори відбулося багато водій: зародилося сільське господарство, металургія, пізніше – машинобудування, змінилося багато цивілізацій.

Але ліпний декор в інтер’єрі актуальний і на сьогоднішній день. Краще всього виглядає ліпнина у класичному інтер’єрі. Окрім високих декоративних якостей, його використання відкриває ряд практичних переваг: допомагає прикрити проводи, стики та інші недоробки, недосконалості обробки стін, зробити візуально вище стелю.

Минулими століттями ліпнина для дизайну інтер’єру виточувалася з каміння. Її виробництво вимагало найвищої майстерності. Добавимо до цього вартість натурального каменю – і виходить непристойно висока ціна виробу. Саме тому в давнину ліпний декор стін та стелі використовувся для прикраси житла лише багатіїв.

Декоративна ліпнина в сучасному інтер’єрі зустрічається набагато частіше, що пояснюється низькою вартістю елементів, їх малою вагою, простотою обробки та монтажу.

Магазин Сота пропонує великий асортимент елементів настінного декору.

Існує думка, що краще всього вони виглядають саме в інтер’єрі будинку, а ось в малогабаритній квартирі чи кімнатах з низькими стелями вона не буде гармонувати.

Але є невеликі хитрощі, які дозволяють зробити гарний інтер’єр в будь-якому приміщенні, використовуючи декоративні елементи:

  • пофарбуйте карнізи в колір з стелею, щоб додати кімнаті висоти;
  • використовуйте молдинги для маскування проводки;
  • приховати місце монтажу підлогових або стельових світильників дозволяють декоративні розетки;
  • зонувати простір допоможуть капітелі.

Щоб візуально додати простору, використовуйте відомі дизайнерські прийоми: заключені одна в одну геометричні фігури, використання різних кольорів.

Крім молдингів, карнизів, розеток, сайт Sota пропонує і інші види декоративних архітектурних рішень:

  • кутники;
  • декоративні балки та дошки;
  • коврові покриття стін;
  • декоративні панелі;
  • декоративне обрамлення для дверей і так далі.

Якщо ви звернетеся по допомогу до професійного дизайнера, ви можете змінити своє житло до невпізнаваності.

Компанія “Сота” була заснована 23 роки тому і стала одним з лідерів ринку, який допоміг українцям декорувати свій будинок дійсно красиво.

Наша компанія відкрила співвітчизникам можливості придбати доступний ліпний декор з полістиролу та поліуретану, який з часом витісняє важчі чи дорожчі гіпсові вироби.

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ