Українські біатлоністки провалилися на гонці переслідування в Естерсунді

На етапі Кубка світу з біатлону в Естерсунді завершилася гонка переслідування.

Жіноча збірна України не змогла порадувати хорошими результатами. Кращою з наших спортсменок стала Олена Підгрушна, яка фінішувала на 30-му місці. Ще гірше виступили Дарина Блашко (37-е місце) і Валентина Семеренко (44-е місце).

Перемогла представниця Норвегії Марті Ульсбю-Ройселанн. Срібло дісталося ще одній норвежці Тіріл Екгофф, бронза – білорусці Ганні Соле.

Раніше портал Metaratings повідомляв, що українки невдало виступили у спринті.

19 березня в шведському Естерсунді відбувся жіночий спринт в рамках десятого етапу Кубка світу. Чемпіонкою стала норвежка Тіріл Екгофф, яка допустила один промах на стійці. Друге місце зайняла італійка Доротея Вірер, що не допустила жодного промаху. Замкнула трійку найсильніших Інгрід Ландмарк Тандреволд, яка також чисто відстрілялася.

Кращою з українок стала знову Олена Підгрушна, якій вдалося набрати очки в загальний залік Кубка світу, посівши 35 місце. Юлія Джима, Валя Семеренко і Дарина Блашко кваліфікувалися в гонку переслідування. Вони прийшли до фінішу 41-й, 44-й і 54-й відповідно.

Анастасія Меркушина припустилася трьох промахів і зайняла 78-е місце. Для неї цей біатлонний сезон достроково завершений.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ