Яке ж літо без красивих жіночих босоніжок?

Яке ж літо без красивих жіночих босоніжок? Без цього взуття неможливо уявити гардероб – це дійсно зручне рішення для спеки. Обираючи жіночі босоніжки, важливо не припуститися прикрої помилки. Не зайвим буде знати декілька правил покупки, щоб нове взуття принесло лише позитивні емоції. 

Вибір жіночих босоніжок – цінні поради для комфорту і практичності

Навіть найкрасивіша модель босоніжок втрачає переваги, якщо в ній незручно ходити. Комфорт – понад усе при виборі, ваш головний орієнтир. Найважливіші моменти:

  1. Розмір ноги влітку дещо збільшується. Це треба враховувати.
  2. При примірці п’ята, пальці не повинні звисати.
  3. Ремінці, декор не мають неприємно тиснути на стопу.
  4. Кожен виробник має власну розмірну сітку. Варто уточнити це до покупки.

Чим м’якший матеріал, тим менше ризик, що взуття буде боляче натирати стопи. Найбільш комфортна натуральна шкіра. Вона зносостійка та довговічна, приємна на дотик. В таких босоніжках стопа вільно дихає, немає неприємного запаху, що іноді присутній в матеріалах низької якості. Шкіра спокійно переносить дощ, поверхня не покривається подряпинами навіть при активній носці.

Замш добрий тим, що не потребує особливого догляду. Проте важливо не забувати: матеріал не любить вологу. Щоб підтримувати добрий стан, достатньо протирати поверхню щіткою або губкою. Для еко шкіри теж характерний тривалий термін служби. Хоча матеріал менш зносостійкий, більш чутливий до перепадів вологи, зате має доступну ціну.

Відповідність стилю одягу та приводу

Взуття повинно доповнювати образ, стати невід’ємною частиною загального стилю. Одяг, привід для носки грають величезну роль. Розкіш вечірньої сукні підкреслять босоніжки на високих підборах. Вони додадуть образу неповторний шик, подарують ще більше зацікавлених поглядів оточуючих. Який би не був привід і стиль одягу, взуття на високих підборах візуально робить жінку вищою, фігурою більш стрункою. Треба не забувати: чим товщі підбори, тим вони стійкіші. Декілька фактів про найпопулярніші типи:

  1. Стійка платформа – найкращий вибір для повсякденної носки. Ноги не втомлюються, не страждають від навантаження вагою, адже вона розподілена рівномірно. 
  2. Плоска підошва – найзручніший варіант для повсякденної активності, частих прогулянок і прискореного темпу життя. Варіантів дизайнів, кольорів безліч, тому модель можна підібрати під будь-який одяг.
  3. Танкетка стане вдалим варіантом для романтичної прогулянки, зустрічі з друзями або вечірки з приводу свята.

При виборі краще орієнтуватися на частоту одягання, тривалість носки.

Основні тренди жіночих босоніжок 2021

Набирає популярність масивна платформа. Вона зручна, виглядає незвично і добре поєднується з будь-яким стилем одягу. Це цікавий варіант взуття для сміливих дівчат і жінок, які не бояться виділятися серед натовпу.

Невисокі, широкі підбори гармонують з романтичними та діловими образами. Окремо виділимо трендові форми носка – гострі та квадратні утримують впевнену популярність. Ще декілька варіантів комфортних босоніжок, що займають перші місця в трендах 2021:

  • без задника – шльопанці, мюлі;
  • в’єтнамки з фіксацією на нозі за допомогою перетинки між пальцями;
  • сандалі з ремінцями, шнурівкою, майже завжди без підборів.

Жіночі босоніжки – майже невагоме, комфортне взуття для теплої пори року. Красива модель додасть впевненості в собі, подарує легкість ходи та гарний настрій.

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ