Які Apple Watch купити в 2021 році

У вересні 2021 пройшла щорічна презентація Apple, на якій серед іншого, компанія показала нову версію своїх розумних годиннків – Apple Watch 7. Годинники отримали нові функції тренування, збільшений дисплей, за рахунок зменшення рамок і захист від пилу, чого так не вистачало раніше. Якщо ви до цих пір не стали щасливим володарем годинника від яблучної компанії – саме час подивитися і вибрати оптимальний для себе варіант.

Для чого потрібні Apple Watch

Здавалося б просте запитання – для чого потрібен годинник – в 2021 році набуває зовсім несподіваний відтінок. Якщо раніше ви купували наручний годинник для відстеження часу, то сьогодні це і повідомлення, і лікар, і ваш кращий друг в спорті. Розглянемо основні причини, які можуть спонукати вас до покупки:

  1. Повідомлення. Телефони стали невід’ємним гаджетом, без якого зараз складніше вийти з дому, ніж без ключів (бо ключі часто інтегровані в додаток на смартфоні). Тому якщо для вас важливо не пропускати дзвінки, повідомлення і мати можливість швидко на них відповідати – придивіться до розумних годинників.
  2. Спорт. Для всіх, хто займається спортом частіше разу на тиждень – дуже важливо відстежувати свої показники. На якому пульсі ви проїхали ось ту гору? Який середній темп бігу був у вас сьогодні? Пливете ви швидше, ніж рік тому? На всі ці питання можна отримати відповідь, якщо трекати всі свої показники в стандартному додатку на Apple Watch.
  3. Здоров’я. Стежити за своїм здоров’ям ніколи не було так просто, як сьогодні. Ваше тиск, ЕКГ, частота пульсу і навіть насиченість організму киснем – всі подібні метрики можна отримати з наручного браслета, який майже непомітний.
  4. Стильний гаджет. Якщо вам просто подобаються стильні штуки на вашій руці – годинник від Apple стане помітним штрихом в образі.

І ми знайшли 4 серйозних причини купити Apple Watch. І що головне – жодної, по якій від них варто відмовитися. Хіба що вам не потрібні ніякі з перерахованих вище функцій.

Які Apple Watch вибрати?

Щороку компанія Apple оновлює список актуальних моделей, які ви можете замовити через їхній сайт. У цьому році у нас залишилися:

  1. Apple Watch Series 3 за $ 199
  2. Apple Watch SE за $ 279
  3. Apple Watch Series 7 за 399 $

У чому ж різниця і які вибрати? Відповідь досить проста.

Series 3. Цій моделі вже майже 5 років і вона працює не так швидко як 6 і 7 версія. Але якщо повідомлення – для вас єдина важлива функція або ви не впевнені, що вам зовсім потрібен годинник – спробуйте саме її. Це прості, недорогі годинники, в яких є всі базові сенсори, на кшталт зняття частоти пульсу, а оболонка оновлюється щороку – як і на сучасних моделях. Але не чекайте від них дуже швидкої роботи.

Apple Watch SE. Цю модель презентували в минулому році в якості бюджетної моделі. Процесор тут стоїть такий же, як і в 6 і 7 версії, але екранчик трохи менше. Крім того, в бюджетних версіях поставили тільки базові сенсори – так що, ніякого ЕКГ. Якщо ви не планували використовувати всі виміри по здоров’ю або вам не потрібен Always on Display – зверніть увагу саме на цю модель. За такі гроші – справжнє золото.

Series 7. Найсучасніший дизайн, повний фарш за технологіями і максимальний захист – від пилу і вологи. Для техногіків і тих, хто стежить за трендами – не існує кращого вибору, ніж 7 версія.

Також ви можете взяти Series 6 або навіть Series 5 – хоч Apple не продає їх офіційно, в більшості магазинів в найближчі роки буде ще багато пропозицій по минулорічним версіям. Всі ж розуміють, що після виходу нової версії – стара не стає гірше. А навіть краще – за рахунок зниження цінника.

Так що, сміливо вибирайте відповідну саме вам версію годин і вперед – до пригод!

 

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ