Дружину і сина воїна ЗСУ з Донеччини виселяють з чернівецького ліцею

Дирекція пояснює це тим, що навчальний заклад готується до освітнього процесу

Дружину і сина воїна ЗСУ з Донеччини виселяють з ліцею №12 міста Чернівці. Про це у Facebook повідомила Богдана Опалко. 

Вона звертається до директорки навчального закладу для того, щоб знайти рішення даної ситуації, адже умови, в які пропонують наразі переїхати сім’ї військовослужбовця – набагато гірші.
 

“Я хочу в першу чергу звернутися до Бабух Руслани Іванівни,директорки 12 ліцею та до всіх тих,ХТО НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ НАРАЗІ ЗА ЛЮДЕЙ,ЯКІ ПОКИНУЛИ СВОЇ ДОМІВКИ НЕ З ВЛАСНОГО БАЖАННЯ,А ЧЕРЕЗ ВІЙНУ. Я звертаюся до ВСІХ, хто з самого початку взявся допомагати переселенцям,отримував для них же допомогу,ордени та нагороди.
Хочу, щоб всі звернули увагу на саме перше фото жінки та хлопчика. Це дружина воїна,який НАС ВСІХ ЗАХИЩАЄ. В мене до вас питання:” Чи заслуговує ця дитинка героя таких умов життя,яке ВИ надали йому,його мамі і ще окрім них 100 людям?”
Дивіться добре йому в очки. А ви добре спите? А він спить з багатьма людьми. А ви всі кричите ще,що дали гідні умови. Ще одне. А коли ви їх брали до нас в Чернівці,отримули гроші для них і ви самі знаєте,що ви ради них отримали(то вже ваша совість), ви не думали раніше ,що буде школа? Ви з самого початку не думали,що учні будуть вчитися в класах? Скільки ще цим людям кочувати,як циганам?”, – йдеться у дописі.

Чи візьметься за вирішення цієї ситуації влада міста? Можливо, допоможуть волонтери? Ці та інші питання користувачі піднімають у коментарях до допису.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ