На трьох зустрічах протягом тижня путін знову судомно чіплявся за меблі — британський таблоїд The Sun

Щонайменше на трьох зустрічах, які відбулися протягом останнього тижня, російський диктатор Володимир Путін знову демонстрував дивну поведінку, що спровокувало нову хвилю дискусій щодо його здоров’я у британських таблоїдах.

Як звернув увагу таблоїд The Sun, Путін «з кам’яним обличчям» жував губи та знову вхопився за стіл правою рукою, коли 30 серпня слухав доповідь очільника Росгвардії Віктора Золотова, цитує видання НВ.

Кадри цієї зустрічі показали російські пропагандистські ЗМІ. The Sun характеризує репортаж як «сюрреалістичний», оскільки Золотов на камери доповів Путіну гранично далеку від реальності інформацію про те, що окупанти нібито «відчувають підтримку населення» на захоплених територіях України.

Однак ще більше питань спровокувала міміка та поведінка Путіна на цій зустрічі, пише таблоїд — зокрема, його незрозуміле прагнення міцно триматися рукою за стіл. «Цей жест, на думку експертів, може вказувати на те, що він намагається зупинити безконтрольне тремтіння руки», — пише The Sun.

Видання зазначає, що під час короткої розмови із Золотовим Путін «схопився за стіл спочатку правою рукою, а потім лівою — на тлі припущень, що він страждає від ранніх ознак хвороби Паркінсона». «Попри незворушний вираз обличчя, Путін також кусає губу, сидячи за тим же столом, що і в багатьох інших відеороликах держпропаганди», — додає видання.

Те, як Путін «міцно вчепився в стіл», за останні дні бачили принаймні на двох зустрічах: з керівником Федеральної податкової служби Данилом Єгоровим (25 серпня) та з генеральним директором Аерофлоту Сергієм Алєксандровським (26 серпня).

Зустріч із керівником Федеральної податкової служби Данилом Єгоровим, 25 серпня (Фото: Kremlin.ru)
Зустріч із керівником Федеральної податкової служби Данилом Єгоровим, 25 серпня / Фото: Kremlin.ru
Зустріч із гендиректором Аерофлоту Сергієм Алєксандровським, 26 серпня (Фото: Kremlin.ru)
Зустріч із гендиректором Аерофлоту Сергієм Алєксандровським, 26 серпня / Фото: Kremlin.ru

В обох випадках диктатор, так само сидячи в кріслі, тримався за кут стола правою рукою — як і під час широко обговорюваної зустрічі з Сергієм Шойгу у квітні 2022 року, коли Путін на довершення до всього згорбився і втягнув шию в плечі.

«Диктатор, якому в жовтні виповнюється 70 років, опинився в центрі бурхливих припущень — включаючи численні публікації – про те, що він хворий і потенційно може страждати на рак або хворобу Паркінсона, — нагадує The Sun. — Зараз „препарується“ кожна його публічна поява, тоді як експерти стверджують, що колишній офіцер розвідки виглядає слабкішим, аніж будь-коли раніше».

Кремлівські чиновники регулярно заперечують будь-які припущення щодо проблем зі здоров’ям у російського диктатора, проте на сьогодні Путін дуже далекий від того іміджу мачо, який він довгі роки намагався підтримувати, констатує британський таблоїд.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ