Незаконно перевозив деревину: на Вижниччині поліція зупинила «КРАЗ»

32-річний житель села Лукавці на вантажівці перевозив колоди лісодеревини без дозвільних документів

Буковинські правоохоронці продовжують здійснювати профілактичні заходи на території області щодо виявлення злочинів проти довкілля. Уранці 27 серпня, співробітники Вижницького районного відділу поліції викрили водія, який перевозив деревину породи «дуб» без відповідних документів. Наразі слідчі поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження.
 
Про це повідомляє Відділ комунікації поліції у Чернівецькій області.

Під час патрулювання території обслуговування в селі Лукавці поліцейські сектору реагування поліції виявив водія автомобіля «КРАЗ», який перевозив лісодеревину без маркувальних бирок. Під час перевірки документів місцевий житель не надав правоохоронцям розрахункові накладні на вантаж. 

Для документування протиправних дій чоловіка на місце події прибула слідчо-оперативна група Вижницького районного відділу поліції. Поліцейські встановили, що 32-річний житель села Лукавці на вантажівці перевозив колоди лісодеревини без дозвільних документів.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці здійснили огляд транспортного засобу та зробили заміри деревини для встановлення суми завданих збитків. А також звернулися до суду з клопотанням про накладення арешту на транспортний засіб та вантаж. Триває досудове розслідування.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ