За вихідні на Буковині у пожежах загинули троє людей

У Чернівецькій області було ліквідовано ще 3 пожежі у житловому секторі та 7 – на відкритій території

27 серпня у селі Грубна Сокирянської ТГ Дністровського району виникла пожежа в житловому будинку. На той момент всередині будинку перебував власник, 1981 року народження. За попередніми висновками фахівців, загорання виникло внаслідок необережності чоловіка під час паління. Ймовірно, він запалив цигарку та заснув, а недопалок впав на диван і спричинив пожежу. Її помітили очевидці й, оскільки площа загорання була незначною, вони за допомогою підручних засобів загасили вогонь. Власника будинку, котрий внаслідок пожежі травмувався, із опіками було госпіталізовано до лікарні міста Сокиряни, де він пізніше помер. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті.

Про це овідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Ще одна пожежа із трагічними наслідками сталася уночі 28 серпня у місті Хотин Хотинської ТГ Дністровського району. Там горів житловий будинок. Вогонь охопив площу 30 кв. м. Полум’я з вікон помітили сусіди та викликали рятувальників. На місце події прибув черговий караул 7 державної пожежно-рятувальної частини. Увійшовши всередину будівлі, рятувальники виявили в житловій кімнаті двох чоловіків, 1977 і 1964 років народження. Вони були вже без ознак життя. Вогнеборці ліквідували пожежу, а тіла загиблих направили на судово-медичну експертизу для встановлення точних причин смерті. Попередня причина пожежі – необережність чоловіків під час паління.
Загалом протягом вихідних у Чернівецькій області було ліквідовано ще 3 пожежі у житловому секторі та 7 – на відкритій території.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ