На Буковині прикордонники пострілами затримували перетиначів кордону

Чоловіки намагались перетнути кордон поза пунктами пропуску на кордоні з Румунією та Молдовою

За добу на Буковині прикордонники затримали 9-х громадян України, які  поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Румунії та Молдови.  
Двох невідомих чоловіків вчора пообідді виявив прикордонний наряд відділення «Черепківка» відділу «Порубне». Порушників кордону затримали під час подолання інженерних споруд. Для припинення протиправних дій охоронцям кордону довелось здійснити кілька попереджувальних пострілів у повітря. Як пізніше з’ясувалося, затриманими виявилися мешканці Харківської та Дніпропетровської областей.
У другому випадку прикордонний наряд відділу «Кельменці» затримав мешканця Івано-Франківської області, який на власному автомобілі марки «Мазда» намагався доправити до Молдови 3-х чоловіків призовного віку, мешканців Харківської області. Як виявилось згодом, один з затриманих перебуває у розшуку за скоєний раніше злочин  передбачений ч.2 ст.185 ККУ «Крадіжка». Також на ділянці цього ж відділу був затриманий мешканець міста Чернівці, який рухався до кордону з Молдовою та не зміг пояснити мету свого перебування у прикордонні.
Ще одну групу з 2-х осіб чоловічої статі вчора надвечір виявив прикордонний наряд відділення «Нижні Петрівці» відділу «Красноїльськ». Мешканців Рівненської області затримано під час спроби незаконно перетнути кордон до Румунії.
Усіх правопорушників притягнено до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та поінформовано  представників територіальних центрів комплектування ЗСУ.
Окрім того,  до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення  за ст. 336 ККУ «Ухиляння від призову за мобілізацією».

На Буковині прикордонники пострілами затримували перетиначів кордону

 

На Буковині прикордонники пострілами затримували перетиначів кордону

 

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ