Корупційна схема? У Чернівцях двічі штрафують водіїв за протермінування оплати паркомісця

Чернівчани не задоволені роботою персоналу парковок та інспекції з благоустрою

У Чернівцях, на вулиці Ентузіастів, 2 трапилась ситуація, коли чернівчанка оплатила штраф за протермінування оплати паркомісця паркувальнику, а потім її оштрафував ще й інспектор благоустрою міста.
 
Про це написала у спільноті СтопХам Буковина чернівчанка Аля Ефтений.
 

“Доброго дня!!! Шановний благоустрій міста Чернівців, а саме інспектор з паркування Ванат Ігор Дмитрович, поясніть, як стається «чудо» і Ваш прихід на паркування та накладення штрафу у разі протермінування оплати парковки максимум на 10 хв”, – пише водійка.

 

“Це мій другий штраф, де паркуючись на стоянці та оплачуючи «постійно п’яному парковщику» 10 гр, але не встигши проплатити слідуючу годину мене штрафує благоустрій нашого міста…Пахне корупційним заговором між власником парковки, «п’яним парковщиком» та інспекторами благоустрою, – переконана чернівчанка.

 
Натомість, чернівчанці пропонують викликати поліцію, оскільки у неї немає квитанції, довести, що сплачувала штраф неможливо.
 

“Але у них є виправдання-викликайте поліцію, докажіть, що Ви платили «парковщику» і загрузіть додаток в телефон. Хотілось би, щоб всі служби нашого міста спрацьовували так оперативно на протязі 10 хв”, – стверджує Аля Ефтений.

 
У коментарях до допису чернівчанці радять оплачувати паркомісце надалі тільки через паркомат чи додаток на смартфоні.

“Там стоять паркомати, навіщо шукати парковщика. Була аналогічна ситуація, тепер тільки паркомат”, – пише Леся Федорів.

 

“А Ви впевнені, що “п’яний парковщик” взагалі вносив кошти які Ви йому передали в паркомат чи на рахунок, а не привласнив. Це взагалі якась людина без жодних повноважень і обов’язків, не відомо на яких правах там знаходиться. Я особисто користуюся додатком CarP де є можливість контролювати час та продовжити його!, – наголошує Володимир Филипчук.

Корупційна схема? У Чернівцях двічі штрафують водіїв за протермінування оплати паркомісця

 

 
Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ