На Буковині при спробі перетнути кордон затримали двох студентів

Раніше мешканець Харківщини, студент естонського вишу, заявив, що скоїть суїцид через те, що його не аипускать з країни.

Вчора ввечері охоронці кордону відділу прикордонної служби «Кельменці» затримали неподалік українсько-молдовського кордону автомобіль марки «БМВ» та 2-х чоловіків призовного віку. Мешканці Чернігівської області стверджували, що слідують до Польщі на навчання у “Вищій школі економіки” міста Стальова Воля.
 
Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.
Під час перевірки документів прикордонники зазначили, що вони можуть мати ознаки підробки. 

“Згодом порушники зізналися, що придбали документи у невідомого чоловіка, у розмірі три тисячі доларів США за документ для одної особи. Після оформлення відповідних документів їх передано представникам Національної поліції та направлено повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст. 358, 336 ККУ”, – йдеться у повідомленні.

 
Як відомо, наразі студентів іноземних вузів поки не випускають за межі України, незважаючи ні на які документи.
 
Раніше повідомлялося, що мешканця Харківщини не випустили на навчання в Естонію, хоча всі потрібні документи він мав. У відповідь, хлопець написав у Facebook, що через це він скоїть самогубство. Після втручання нардепів ситуацію вдалося врегулювати.
 
Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ