У жителя села Чепоноси правоохоронці виявили 40 кущів конопель

Порушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі

Правоохоронці встановили, що 21-річний житель села Чепоноси, раніше судимий за вчинення наркозлочинів, зберігав вдома наркотичні речовини. За скоєння протиправних дій чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

6 вересня у рамках кримінального провадження, розпочатого за незаконне вирощування нарковмісних рослин, співробітники Дністровського районного відділу поліції викрили буковинця, який незаконного зберігав наркотичні речовини удома. 

 
Під час санкціонованого обшуку на підставі ухвали Дністровського районного суду за місцем проживання буковинця у селі Чепоноси правоохоронці виявили і вилучили 40 кущів конопель, згортки із висушеними речовинами та саморобний пристрій для викурювання наркотиків.

Дізнавачі поліції розпочали кримінальні провадження за:
–  частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель);
–  частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 
Вилучене поліцейські направили для проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 
Триває досудове розслідування. 

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ