Успіхи ЗСУ на півдні та в Харківській області, обстріли Дніпра та Миколаєва: головне за ніч

ЗСУ звільняють населені пункти Ізюмського та Куп’янського районів, а росіяни мстяться за свої військові поразки, продовжуючи обстрілювати мирну територію України.

Підрозділи Збройних Сил України продовжують звільняти населені пункти Куп’янського т Ізюмського районів на Харківщині. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Крім того, українські підрозділи продовжують своє просування на півдні нашої країни. За інформацією оперативного командування «Південь», наші війська просуваються та закріплюються на нових територіях. Ворог надає перевагу контрбатарейній боротьбі, намагаючись уникнути прямого зіткнення, зазнає втрат і відступає.

Упродовж минулої доби ворог здійснив 20 авіаударів уздовж лінії зіткнення по українських позиціях і прилеглих територіях. У відповідь ЗСУ били по районах зосередження російського озброєння та техніки в районі Нової Каховки і Придніпровського, складах боєприпасів навколо Херсона і в самому місті.

Водночас зазнаючи поразки від українських Збройних Сил на фронті, росіяни мстяться, обстрілюючи мирні території.

Так, голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук на своїй офіційній сторінці у телеграмі повідомив про ракетний удар по центру Дніпра минулої ночі, внаслідок якого зруйновано ринок, адмінбудівлі та трамвайні колії.

Своєю чергою, міський голова Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив про потужні обстріли міста, внаслідок яких пошкоджені житлові будинки та 9 осіб отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ